Hør Lisettes historie her:

WP_20131110_012

Lisette Ahm

Jeg synes det har været 3 fantastiske dage. At arbejde så meget med mig selv, udfordre mig selv, komme helt ind til kernen af mig selv og finde ud af hvem jeg egentlig er. Øvelserne satte en masse ting på plads for mig. Jeg fandt hende den fantastiske kvinde, som jeg havde glemt eksisterede.
Jeg havde håbet på at finde hende, og det kan jeg SIGE, at jeg har.
Den bedste udgave af mig 🙂
At kunne sige “Jeg Elsker mig selv” og mene det, se mig selv i øjnene, er den smukkeste gave jeg har fået!!

De 3 dage har været så smukke, fantastiske, ubeskrivelige, følelsesladede, grænseoverskridende, givende, utrolige, kærlige, varme, skønne, tankevækkende.
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!!

Michael Tak for at du er, som du er.
Du vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte

—————————————————————————————————————————–

DSCN1383
Christian Ranum Spohr

Eventen er meget anderledes i forhold til, hvad jeg tidligere har prøvet af coaching og teambuilding.
Det her er et event med stor fokus på PERSONLIG UDVIKLING.
Jeg har lært at få sat mig nogle klare mål og udarbejde en klar og overskuelig handlingsplan. Når jeg gav slip, fik jeg klart det største udbytte. Det, der til at starte med virker fjollet, gav mening efter jeg ikke holdte mig selv tilbage. Jeg har fået en klar forståelse af den indre og ydre verden, og hvad det kræver af mig for at være den bedste udgave af mig selv.

TAK!! Et ord som siger mere end lange sætninger 🙂
Michael det mærkes meget tydeligt, at du coacher/hjælper med hele dit hjerte. Jeg har fået en ny meget mere positiv måde at anskue mig selv og andre mennesker på. Det giver mening, fordi jeg nu får mere ud af mig selv og mine medmennesker.
Jeg har fundet ud af, hvad der er vigtigst i mit liv… Mig!

—————————————————————————————————————————–

Bodil Hald Støvring-Nielsen

Oplevede et boost af den pige der havde gemt sig væk og var nok mere eller mindre blevet (gjort sig) usynlig (læs ensom). Her fik jeg ro i kroppen, gnist i øjnene og et kæmpe (kærligt) skub i den retning, jeg vil leve – Det var ikke sket uden besøg her.

—————————————————————————————————————————–

Ulla Mary Jacobsen

Dette er ikke kun omk. succes i arbejde, men succes som person. Det er utroligt at opdage hvor meget negativt jeg gik rundt med gemmer alt for mange år og som blokkende mig mod det jeg allerehelst vil ændre mig til en person som har 100% tiltro til sig selv. Elsker sig selv også kunne gå mod det jeg allerhelst vil. En ny og bedre mig. Og opnå dem succes i livet jeg altid har drømt om, men inderst ikke set muligt. Her finder jeg strumenterne til, at få afklaret mine mål. Og vigtigst hvordan jeg kan arbejde mig mod dem. Nå mine mål og hele tiden sætte nye.

—————————————————————————————————————————–

Marta Melichova

Tak for fantatisk oplevdelse, jeg fik masser af inspiration og mine mål er klare. Jeg ved hvordan jeg skal planlægge min tid til at nå alt jeg har lyst til. Med værktøjer fra kurset kan jeg arbejde videre of rat leve mit drømmeliv.

—————————————————————————————————————————–

Anja N. Andersen

Intens, udfordrende, sjovt, hyggeligt, grænse overskridende man skal være 100% klar til at give slip og deltage med både krop og sjæl. Der var ikke på noget tidspunkt hvor jeg var ved at falde i søvn. Michael er rigtige god til at gøre hele dagen levende og spændende.

—————————————————————————————————————————–

Christoffer Kirk Nielsen

Jeg vil gerne sige tusinde tak for denne rejse. Jeg har virkelig inderligt lært så utrolig meget om de fedeste teknikker, øvelser og størst af alt fundet mig selv. Fundet min vej som jeg skal gå, og givet mig så meget positiv energi og kraft. Du har inspireret mig helt ind til benet og mit hjerte.

Må alle opleve noget som dette.

—————————————————————————————————————————–

Ditte Dall Hansen

Jeg har fået nogle utrolig gode værktøjer som jeg kan bruge i mit liv for at opnå succes. Jeg har lært at tænke anderledens for derfor at gøre mere gavn for mig selv. Jeg har fået en større indsigt i mig selv og jeg er kommet ud af min comfortzone.

—————————————————————————————————————————–

Stine Gleitze Møller

Jeg har længe gået rundt med en knude i maven, jeg har gentagende gange være til lægen, men der var ikke noget fysisk i vejen. Mig og min kæreste meldte os til et 1-dags kursus. Det var virkelig fedt, vi kom løbende til det andet kursus. Der er sket et mirakel inde i mig, aldrig har jeg været så sprængfyldt med energi, aldrig har jeg følt sådan en fantastisk ro. Da jeg trådte ind i lokalet, var jeg ikke bevidst om jeg havde taget det rigtige skridt, for jeg kendte jo ikke til andet, kun kroppen og tingene havde egentlig aldrig lykkes for mig. Men jeg brød min mur – jeg brød igennem. Jeg vil være helt ærlig og sige at jeg ville aldrig have kunnet nedbryde min mur og fastholde mit mål, hvis ikke det havde været for Michael, som har givet mig teknikken så jeg kan blive den største nogensinde – for mig.

—————————————————————————————————————————–

Christina Andersen

Michael er en fantastisk fødselshjælper for forandring. Han hjælper dig på både empatisk, kærlig og inspirerende vis med at plante et forandringsfrø, gøde det, vande det og få det til at vokse op og blive det smukkeste og mest frodige træ. Når de 3 dage er ovre, er du ikke i tvivl om at dit træ vil blive ved med at vokse og blomstre!

—————————————————————————————————————————–

Birthe Greve Kofoed

En meget intens oplevelse med rigtig meget involvering af deltagerne. Det har været en meget involverende og medrivende proces. Michael er meget energisk, systematisk og ægte arbejdende ud fra hjertet! Det mærkes tydeligt igennem forløbet. Der lægges op til at nedbryde grænser og tilliden blomstrer, så vi deltagere ikke kun lytter og følger med, men vi får modet til at engagere os, lade os blive aktive deltagere i en forandringsproces, som forankres undervejs. Det var meget stærkt og holdbart arbejde. respektfuldt for det enkelte menneske, mens vi alle flyttede grænser.

—————————————————————————————————————————–

Lene Jette Hansen

3 helt fantastiske dage, hvor jeg fik nogle super redskaber til at ændre mit liv, og jeg kan nu se muligheden for at blive succesfuld og opnå mine drømme. Jeg har lært helt unikke ting jeg kan tage med. Jeg kan, uden at blinke sige, at mit liv har taget en helt ny vending takket være dig Michael.

—————————————————————————————————————————–

Bente Bek Christensen

Fantastisk!
Man får en masse værktøjer, man kan gå direkte ud og bruge. En masse forståelse for hvad der kan styre tanker og handlinger. God form. Højt energiniveau. Super at man kan komme ud over ens grænser. Alt handler om mig og mit liv. Det kan ikke blive mere relevant. Alle vil kunne bruge kurset til at få meget mere livskvalitet og glæde resten af livet. Formen er super god, fordi man får øvet sig på metoderne, så man kan det når man går ud derfra.

Jeg har aldrig været på et så relevant kursus!

—————————————————————————————————————————–

DSCN1382

Michelle Gam

Da jeg først meldte mig, troede jeg ikke på at jeg ngensinde ville blive “God nok” til bl.a. at nå mine mål, visioner og drømme. Jeg havde undskyldninger og mig selv som begrænsning.
Nu efter TTTF VED jeg, at jeg kan – jeg er succesen værd – og jeg går all-in efter den. Jeg tog udfordringen op og gav slip. Jeg har nu fået klarhed over, hvad jeg vil i mit liv, hvem jeg er og hvad jeg står for. Mine drømme KAN virkeliggøres, og jeg har fået teknikker til at planlægge målene og nå dem.
Ubeskrivelig stemning!
Det skal opleves!
Tak Michael

—————————————————————————————————————————–

DSCN1224
Claus Ohlsson

Claus fortæller om sin oplevelse

Tak for 3 fede dage. Jeg føler mig unik, og jeg synes du er et fantastisk menneske Michael. Du kan nogle ting, der vækker en til live og hjælper med at få sat styr på ens videre forløb(plan) her i livet. Jeg kan kun anbefale dit kursus, og jeg skal gøre mit til at udbrede viden(kendskabet) til dine kurser. Tak for hjælpen. Du fik sat mig igang. Jeg glæder mig over, at min datter skal ind i et 9-ugers forløb med dig.

—————————————————————————————————————————–

DSCN1220
Simone Arnfeldt Sørensen

“En lille grå ælling bliver til en smuk svane!”
“Det mest levende kursus nogensinde!”
Man er i sikre hænder, og selvom man bliver presset sker det i et tempo, hvor man selv kan være med.

—————————————————————————————————————————–

DSCN1222
Pernille Ohlsson

Du gjorde det igen!
Du overraskede mig, og havde så utroligt mange værktøjer, energi og øvelser. Jeg kom med usikkerhed på, hvad jeg vil med mit liv. Jeg har nu så meget klarhed. Jeg er helt overvældet. Før weekenden var jeg en person med meget smerte. Ligegyldighed overfor mig selv. Du hjalp mig igang med mål og retning. Planer for mit liv. Nu ved jeg, at jeg bliver den bedste udgave af mig selv. Hele min vision kommer helt sikkert til at ske. Jeg har en indre ro, salighed og lykkerus, fordi du har skubbet mig til at tro på mig selv. Du har givet mig viljen til at tro på mine drømme. Du har simpelthen sat gang i min proces til et bedre liv – et helt fantastisk liv. Du har givet mig viljen til at leve og glæden ved det tilbage.
Tak. Du er fantastisk og har en kæmpe plads i mit liv og hjerte!

—————————————————————————————————————————–

Henriette Hee
Michael, du gav mig ”mig selv” tilbage. Jeg har smidt al fortid ud af mit system, her taler vi helt fra min barndom, mine forhold og til i dag. Jeg er god nok. Du gav mig min livsenergi tilbage – gnisten, modet til aldrig mere at ændre andre end mig selv. Ydmyg – lytte, få balance, være glad hver dag, hele dagen resten af mit liv. Værktøjer til at nå mine drømme, visioner og realisere dem alle. Vaks = bruger jeg fremover hver dag, spejløvelsen ”kig i øjne”. Jeg fik renset ud (tårer), begrænsede mig ikke på noget tidspunkt. Fedt! Vil aldrig glemme dig og de her 3 dage. Tak <3

Michael brænder 110 % igennem – Fantastisk
– Fed energi! ”You make it happen”
Ingen begrænsninger overhovedet
Citat Lao Tse Tung: “Be still like a mountain, and flow like a great river”

——————————————————————————————————————————————

Bjarne Buch Varle
Fik virkeligt flyttet mig ud af min komfortzone og fuldstændig klar på hvilke handlinger, jeg skal foretage mig fremadrettet. Opdagede sider af mig selv gennem træning. Det gav selvtillid. Særdeles relevant fordi jeg havde bug for ekstra energi, specielt til brug arbejdsmæssigt. Fik 100 % feed back fra Michael. Stor personlig udvikling og glæde.

Professionelt, velgennemtænkt. Fik klarhed, energi, jeg kan klare alt. Jeg glæder mig til at bruge lærdommen aktuelt og høste frugten, når tiden er. Jeg kom af med mine fordomme.

——————————————————————————————————————————————

Tina Arendorf

Klik her

Tina fortæller i denne video om, hvordan hun har det 9 måneder efter at have deltaget på Tid Til Total Forandring.

——————————————————————————————————————————————

Bente Andersen
Glad, positiv. Jeg så at han brænder for at hjælpe andre. 3 dage opleves ikke som lang tid, gik stærkt. Jeg er glad på ny. Michael er et dejligt menneske, der hjælper dig med at hjælpe dig selv, hvis du er klar. Jeg ville ikke være det foruden.

——————————————————————————————————————————————

Marianne Mortensen
Godt at få værktøjer, det gør det meget virkeligt. Gentagelser er godt, nu hvor man selv tror på det. Det var godt, at du trækker folk ud af komfortzonen. Forankring, en god følelse at du brænder for det her og ikke bare slipper for at gøre det nemmere. Du presser de sidste bloddråber ud. Fantastisk. Meget relevant.

Michael du er energisk, engageret, virkeligt troværdig. En dejlig følelse af at ”nu kører toget den rigtige vej”. Handlingspræget og god indlevelse fra din side. Man træder ud af døren som en succes. Du giver en følelsen af at du brænder for, at JEG kommer på rette vej. Fantastisk
Ønsker dig held og lykke… Det fortjener du.

——————————————————————————————————————————————

Bettina Varle
Jeg giver et kæmpe 10 ud af 10. Der blev sået mange frø på kurset, frø som nu har mulighed for at få til at vokse. Det hele er på op til mig – som altid – forskellen er, at jeg for første gang føler, og VED at jeg kan gøre det, og at jeg gør det! Jeg kommer til at fremelske og gøde det smukkeste, stærkeste træ, og jeg ved, at jeg vil ligge under det og nyde frugterne af min indsats, nyde at det er mit.

Det har været et fantastisk forløb. Jeg er blevet vanvittigt godt klædt på. Er blevet udstyret med enkle men sindssygt effektive redskaber. Jeg er fyldt med en energi, jeg ikke vidste, jeg kunne besidde, og en tro på at ”YES I CAN”! Glæd jer alle I derude! Der er håb. Giv jer selv en gave for livet, I har fortjent det.

——————————————————————————————————————————————

Simon Petersen
Super inspirerende og anderledes end jeg før har prøvet noget. Fedt at få nogle konkrete mål, en vision og planer skrevet ned.
Det er meget relevant. Jeg har længe kredset om det, så det var fedt at få muligheden. Ud af boksen, meget positivt og super livsbekræftende. Fede redskaber som nemt kan integreres i hverdagen. Man får vendt en masse ting i sig selv, man ikke vidste, man havde.

——————————————————————————————————————————————

Tina Arendorf
Jeg synes, du er super god til at holde liv og energi i folk. A man skal gentage, det, du siger, er helt fantastisk. Meditationerne er superfantastiske. Det med at modtage ros og blive fejret er helt fantastisk. At danse er super. Det var helt klart, det jeg kom efter. At finde en måde at fastholde mig i mine mål- Du er helt klart pengene værd og meget mere til. Super energi. Fantastisk, super, guddommeligt, stor klarhed, kærlighed, succesfuld, varme, omsorg, tryghed, tillid, troen.

——————————————————————————————————————————————

Maien Kruuse
10 ud af 10. Jeg har fået fantastiske redskaber til at nå mine mål. Ja, det er i højeste grad relevant. Jeg forlader/slutter kurset med den største indre klarhed og handlekraft. Michael er et varmt, farvende og struktureret menneske, som på overbevisende måde er i stand til at nå helt ind til det inderste ”jeg” – og rykke det i den retning som netop du behøver det. Og gør det på en realistisk måde for dig, som er klar til at handle på det.

——————————————————————————————————————————————

Tore Hartelius
Super godt og meget relevant. Kurset har givet mig de værktøjer og den træning, jeg har brug for for at løfte min karriere og min hverdag til det næste trin. Kurset har flyttet grænser og flyttet mig og de andre ud over de begrænsninger, der har bremset vores udvikling indtil nu. Det har været super sjot og fantastisk motiverende, og har skab klarhed omkring mine mål både privat og professionelt.

—————————————————————————————————————————–

Dennis Elmsted

Tre helt fantastiske dage med super energi og indlevelse både fra deltagere og Michael.
Michael giver sig virkelig 100 % i alle situationer, og er meget villig til at hjælpe med specifikke problemer, samt give hans bedste råd.
Meget struktureret event og alt ialt tre SUPER dage!

—————————————————————————————————————————–

DSCN1226
Kim Bastian

Fuldt af energi!
Den mest effektive måde at lære på. 3 x 12 timer havde jeg aldrig troet jeg skulle holde, men det var enormt energifuldt.
Michael får det bedste frem i mennesker!