tali

Tali Piontek, CEO Eventkompagniet

Efter 9 ugers transformation og målsætning med Michael Pluszek fandt jeg, at 110 % af alle mine mål, var blevet til virkelighed. Der er stadig flere ting der efter 9 ugers programmet har givet afkast og vokser.
Både personligt og karrieremæssigt!

Nogle af mine mål virkede endda urealistiske og uopnåelige.
Jeg opnåede både at stoppe med at ryge OG tabe mig i vægt på samme tid, tilgive min mor, få lavet den hjemmeside, jeg havde ønsket mig i 7 år, og omsat for 50.000 kr. på 9 uger!!
Jeg har fået et struktureret liv, en indre ro, succes og en større selvrespekt og meget mere, alt dette både privat og professionelt.
Michael er handlekraftig og samtidig kærlig af natur med en stor forståelse for sindets finurligheder, som gør ham til en karismatisk mand med en stærk udstråling og omfavnelse.
Han har en kæmpe viden indenfor mange felter og jeg ville ikke have klaret alle mine opgaver og mål uden hans støtte, metoder, indsigt, fokus, overblik, standhaftighed, målrettethed og overskud.
Sammen har vi opnået nye højder, indsigter, og jeg ser nu at alle de ønsker og drømme, jeg besidder, KAN blive til virkelighed og intet er umuligt, for den der bære viljen og kan se målet, samt får den rette støtte.
Det at have en som 120% tror på dig, støtter dig og opstiller en klar handlingsplan og deadlines gør, at man kommer sikkert i mål og ikke skal sidde som gammel og tænke i sin gyngestol, det kunne jeg ha gjort, det var en drøm, det ville ha’ været sjovt, tænk nu hvis og hvis, men at du får det optimale ud af det korte og dyrebare liv vi har.
At have Michael som min personlige coach, har også spredt sig, som ringe i vandet til mine venner, der også har taget store skridt i deres liv, i takt med jeg tog store skridt i mit.

En note til den der læser dette: Du må aldrig tænke: ”Dette har jeg ikke råd til” – tværtimod – du har ikke råd til at lade være!

Kan varmt og stærkt anbefales til alle, der ønsker at ændre deres livsstil og vaner, samt er klar på at ændre deres skæbne og leve det liv de virkelig ønsker sig på alle planer.

——————————————————————————————————————————————

betina

Betina Faaborg Christensen

Først efter 5 måneder indså jeg, at mit coaching forløb med Michael, er en af de største gave jeg nogen sinde har fået!

Jeg var nået til et sted, hvor alt føltes uoverskueligt. Jeg følte, at jeg hele tiden var 10 skridt bagefter og at jeg aldrig levede helt op til mine egne forventninger. Jeg følte mig sur og irriteret. Jeg glædede mig ikke til at tage på arbejde som tidligere. Jeg var blevet en sur kollega, veninde, mor og kone, der ikke kunne slå til nogle steder.

Michael hjalp mig til, at få tankerne i den rigtige retning, så jeg kunne fokusere på de gode ting og arbejde hen imod det liv, der gør mig glad. Han har givet mig de redskaber der skal til, for at bevare energien i livet og hverdagen, hvor der altid vil komme bump på vejen. Michael har hjulpet mig med at sætte mål og nå dem. Det har været ben hårdt arbejde, men har på alle måder ændret mit liv i en positiv retning, jeg ikke kunne have gjort selv. I dag føler jeg mig som født på ny, fuld af energi, livsglæde og gåpåmod. Jeg har bevist for mig selv, at alt kan lade sig gøre, hvis man har viljen. Jeg møder andre mennesker med et andet syn end tidligere og er blevet nysgerrig på mennesket og dets udvikling.

——————————————————————————————————————————————

Malene Arbjerg

Jeg har nu endt mit 9 ugers coaching forløb, jeg sidder og tænker tilbage om det har gjort en forandring for mig, tanken er besvaret næsten inden spørgsmålet er stillet, med et stort rungende JA!

Jeg har fået en følelse som jeg ikke troede var mulig for mig at besidde – en oprigtig indre glæde og troen på mig selv, jeg er blevet bevidst om hvor stærk jeg er, når jeg går efter noget målrettet og oprigtigt.

Jeg er blevet bevist om hvor meget omgivelserne og forhold til andre mennesker kan ændre sig, når jeg griber tingene og tankerne an på en anden måde, med et nyt tankemønster.

Jeg tog coaching forløbet, fordi jeg ikke kunne sætte ord på mine drømme for fremtiden samt finde troen på mig selv, men med Michael’s utrolige formåen til at stille de rigtige spørgsmål, så kom drømmene frem af sig selv og ved hjælp af nye værktøjer blev barriere brudt ned.

Nu har jeg fundet troen på mig selv – en skøn følelse, og drømme for fremtiden – verden ligger nu for mig på en hel ny fantastisk måde.

En kæmpe stor tak til dig Michael, fordi du hjalp mig på vej…

——————————————————————————————————————————————
Marta Melichova

Jeg startede 9 ugers coaching 2 måneder efter fødslen og det var den bedste start til mit nye liv med babyen. Michael har udfordret mig og jeg har ikke kun opnået mine mål, men jeg har sat nye, højere mål, og opnået dem.
Mit mål var at tabe 4 kg. Jeg har tabt 9 kg på sundt måde samt jeg klarede at komme fra flaske supplering tilbage til fuldamning.
Jeg endelig underviser online flexi og fitness – udstrækningsøvelser og vægttab program. Det var min drøm mere end 2 år og begynde igen som flexi og fit instruktør.
Jeg havde et lille ønske at begynde at spare penge. Jeg har sat 9 ugers mål 2.000,- kr.(og troede at det er for meget) men jeg har sparet
18.000,- kr.!!!
Indkomst fra min sund livsstil netværk marketing er allerede større end fra min deltids arbejde og stadig vokser – det var mit mål til næste år.
Kæmpe succes i alle områder, et stort TAK!

——————————————————————————————————————————————
Andreas Legarth – CEO & Owner

I have completed “Your 9 Week Life Transforming Program” with Michael Pluszek. It’s the best thing, that I have ever done for myself! I’m so grateful for this, and it’s hard to explain the process, because what is it exactly that Michael can do? That I will try to explain to you.

Before I met Michael I couldn’t find myself. I didn’t have focus. I wasn’t there for my family. The only reason I got up in the morning, was my obligation to my employes. But my company wasn’t going anywhere. I was tired all the time. I was gaining in weight. I had economic problems. All in all I had lost myself. I was waiting for “the day” to come with chance for me, so I could be happy again and all my problems would be solved! BUT the day never came. I didn’t know what that day was, and could give me, but still I was waiting for it to happen. Some new big costumer or winning the lottery or something else? Have you ever had that feeling? Then read on……

Then I met Michael. He’s the best coach and even one of the most inspiring people, that I have ever meet. BUT again like I’m used to, I hesitated! I had been to another coach before. I have even tried a psychologist, but nothing was helping me. But I ended up signing up for the program, and today I’m so grateful. Now I’m in balance with myself. I’m beginning to forgive myself for my mistakes in life. I have found love for myself and believe in myself. I have found the time to play with my children. My wife and me has found each other again. My company and my team are inspired by my new energy. I’m doing sports now several times a week. Before I was delaying things and pushing them forward in the calendar, but know I take ACTION. I do things that I have never dreamed of doing. Talking in big crowds of business people without getting scared. Wow, I could go on and on. Michael can help you with all that, and the best thing is, that he makes you find the solutions yourself! He doesn’t just read things from a book, but he is working truly with you in your pace.

Don’t hesitate! Take the decision to chance your life! Take the decision to be a better version of your self! Reach your goals even thou you think they are impossible! Nothing is impossible! Take action and sign up for this program and you will never regret it! Do it for your sake!

I have just signed up for the 12 month program and I’m very excited! Action!

Thank you Michael 🙂

——————————————————————————————————————————————

Martin Saxtorph – CFO Wunderman

Værdiskabende samarbejde!!

Vi er en vækst virksomhed hvor teamsarbejde betyder alt – vores vækst og høje ambitioner gør at teamets ofte sættes på prøver.

Jeg besluttede, at få ekstra kræfter på – Så vi kunne håndtere den spændende udvikling vi har/er i, og samtidig sikre nøgle medarbejder fik alt den hjælp som skulle til for at være på toppen og samtidigt yde sit bedste.

Michaels teknikker, interesse, store ledelsesmæssige værktøjer – har skabt konkrete resultater, for nøglemedarbejderen, for Teamet og for mig selv. Overskud, positivitet, effektivitet – Er nogle af de konkrete resultater som er skabt!

Vi fortsætter samarbejdet og kan kun anbefale andre at gøre brug af Michael, som Erhvervscoach på et højt niveau.

——————————————————————————————————————————————
Untitled

 Jette Diaby

Jeg så på Facebook en der nævnte, at Michael afholdte et 1 dags kursus. Jeg øjnede det som muligheden, for at gribe mig selv og den kaotiske livssituation, jeg var stod midt i. Jeg befandt mig lige der, hvor der helst skulle komme en og tage over. Helst påtage sig hele ansvaret, fortælle mig præcis hvad jeg skulle gøre.  Jeg havde STORE forventninger til denne dag og mit udbytte. Jeg havde en fantastisk berigende dag, ikke fordi mine forventninger blev indfriet, men fordi jeg netop denne dag kunne opfangede et altomfavnende budskab der handlede om, at JEG skulle tage kærlig ANSVAR og kontrol over mig selv og mit liv.  Trods penge der dårlig eksisterede og slet ikke var øremærket til dette, er de nok de BEDSTE penge, jeg har brugt på mig selv. Beslutning om, at jeg SKULLE i et 9 ugers coach forløb med Michael vil ALTID have min taknemmelighed. Michael LEDTE mig igennem en proces, hvor jeg lærte, at tage ANSVAR for mig selv, mine valg og handlinger. Michael tog ikke over, men han lærte mig glæden ved selv at have MAGTEN over mit liv og dets indhold. Jeg så nuet, visioner, drømme, vejen hen til og fremtiden. Jeg synliggjorde mine værdier, mål, personlighed, så jeg kunne tage ansvar og commited mig til min integritet, nuet og fremtiden. Alt dette havde Michael overblik, værktøjerne og ikke mindst troen på, jeg kunne på bare 9 uger, uanset hvor i processen jeg befandt mig. Michael har fokus på muligheder, succeser, resultater, styrkelse af dit eget værd og kilden af glæde, tilfredshed, sejre, positivitet, ansvar og magten til eget liv giver os livsglæde og flow af energi og drive. Jeg er yderste taknemmelig over, at Michael lagde de rette opgaver til mig og førte mig igennem min egen proces, som KUN jeg kunne gennemleve og havde ANSVARET for.

TAK

——————————————————————————————————————————————

Jeanette Tofte –  Partner & Registreret Revisor

Jeg har været igennem et fantastisk 9 ugers forløb hvor jeg har lært en masse ting om mig selv og min egen formåen. Igennem de 9 uger var Michael en fantastisk støtte, han guidede mig, holdt mig op på de aftaler jeg havde med mig selv og udfordrede mig. Kort sagt holdt han mig på sporet, så jeg nåede de mål jeg havde sat mig ved begyndelsen af vores forløb.  Jeg kan kun varmt anbefale at bruge Michael såfremt du går og overvejer at gå i gang med et coaching forløb. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet.

——————————————————————————————————————————————

Ingeborg P.

Jeg bladrer gennem mine noter fra 9-ugersprogrammet og forundres og begejstres over, hvor helt utroligt meget jeg har opnået. De mål jeg satte mig til en start er opnået 99% – endda til trods for ændrede forudsætninger undervejs. Det er helt vildt!
Tak til Michael Pluszek for unik sparring og støtte gennem hele forløbet. Det har været en virkelig god og berigende oplevelse, som har givet mig mod, lyst og energi til at fortsætte livet af ”vinderstien” – både personligt og karrieremæssigt.
Jeg har forstået vigtigheden af at sætte klare og præcise mål. Jeg har oplevet, hvilken forskel det gør, at jeg dagligt holder fokus på det væsentlige. Jeg er blevet bedre til at prioritere og styre mine tanker, så de bliver konstruktive i forhold til den vej, jeg ønsker at gå. Jeg har fået indarbejdet nogle daglige rutiner, som har resulteret i et bedre helbred, et bedre humør, mere nærhed i familien og mere målrettethed i forhold til min karriere.
Michael er en varm og omsorgsfuld person. Han er tillige positiv og energisk som få. Hver uge har han mødt mig smilende, oplagt, engageret og professionelt – altid fuldt opmærksom og fokuseret på at støtte mig bedst muligt i at skabe det liv, jeg ønsker mig.
Michael er en skøn person. Oprigtig, indsigtsfuld og hjælpsom. Jeg giver ham derfor mine allerbedste og allervarmeste anbefalinger. Michael kan hjælpe dig til at finde din indre styrke og guide. Med Michael i hånden kan du trygt begive dig på vej.

——————————————————————————————————————————————

Annette-01

Annette Nielsen

Kære Michael,

Du har været en stor inspirationskilde for mig. Jeg har lært at have mere fokus på de positive ting i livet og dermed skabe mere livskvalitet for mig som person. Allervigtigst har du lært mig, at jeg skal sætte nogle mål for mit liv og have fokus på dem. Sådan vokser jeg med opgaven ved at tage ansvar, for de mål jeg sætter og får dermed en stor chance for at nå dem. Du har gjort mig bevidst, om de negative faldgrupper jeg nemt falder i som menneske, hvor jeg lader de negative ting fylde, men at de negative historier mit sind fylder mig med kan bremses, ved at tvinge mit sind til at skifte spor på en enkel og simpel måde nemlig ved at sige til mig selv ”stop jeg har hørt hvad du vil sige, det er ikke det der er vigtigt lige nu, men tværtimod den gode oplevelse jeg har ved at få nyt job”.

Du har været med til at give mig livsmodet tilbage, samt troen på at der er noget godt i vente til den, der vil kæmpe for det og kan sætte sig nogle mål, som er realistiske at nå.
Personligt har jeg vundet et meget mere positivt livssyn og er blevet opmærksom på, hvad jeg giver mine omgivelser. Michael har givet mig små opgaver så som at sætte pris på mine sejre og næsten det vigtigste at turde fejre sig selv med sin familie og venner, nyde nuet og stole på, at hvor der er vilje er der sejr. Livet er fantastisk, hvis man følger de mål, man føler er rigtige for en selv. Føle hvem man er og turde leve som den man er, for man er god nok.
Når man tager en svær udfordring op, som jeg eks. har kredset om, som var det varm grød, og ikke har turdet røre ved, gjorde Michael mig opmærksom på det. Jeg tog udfordringen op og voksede som menneske over, at jeg turde tag en svær dialog. En vigtig sætning har jeg især bidt mig fast i nemlig, ”vi skal tage aktivt del i vores liv. Når vi gør det, blomstrer vi, men når vi undgår problemer/dialoger med mennesker, vi eksempelvis synes er svære at omgås med, afblomstrer vi og går i stå”. Så hvad er det fedeste her i livet? Det er de sejrer, som man vinder, når man er bange for noget.

Så tak Michael fordi jeg har lært dig at kende. Det har været et super fedt og spændende bekendtskab, og jeg vil ikke tøve med at anbefale dig til nogen. Det har været FEDT at være med dig i radioen.

——————————————————————————————————————————————

sanne_niegsch_010_300x450=lille

Sanne Niegsch

Da jeg startede dette forløb, var det alligevel med en hvis skepsis idet jeg følte, jeg selv var ret god til at sætte mig mål og nå dem.
Det viste sig snart, at jeg nok kunne finde frem til mål, men at jeg som oftest kørte i zig zag frem, istedet for at planlægge ruten og finde den lige vej til målet.
Igennem coachingsessionerne gav Michael mig en række værktøjer, der lærte mig at sætte realistiske mål, samt at følge op på dem og nå dem.
Det er fantastisk, at jeg har nået alle de mål og jeg har været til flere jobsamtaler, derudover har jeg haft et kaffemøde og jeg har 2 andre møder med arbejdsgivere i næste uge. Det ser rigtig lovende ud. Jeg har en rigtig god følelse omkring arbejde og forventer jeg er i job senest til januar.
Men der var selvfølgelig andre mål. Mine var inden for helbred og personlig udvikling og så jeg kan kun sige, at stort set alle blev opnået. De mål, som ikke blev nået, afhænger af andre mennesker.
Det at man dagligt skal følge op, og gøre status, gør at man får tingene gjort. Man kan ikke rigtig komme igennem med sine overspringshandlinger, der ellers er ret gode hos mig til at stå i kø, fordi der er én i den anden ende, der trækker og det har jeg som person svært ved at svigte.
Michael lærte mig også, hvordan man fokuserer på det positive.
Så alt i alt et fantastisk godt forløb, hvor Michael har været der hele tiden til at støtte og vejlede mig, når det så allermest sort ud.
Jeg skylder Michael en stor tak, og kan varmt anbefale andre at benytte sig af ham.

——————————————————————————————————————————————

Gitte V Jensen

Gitte V. Jensen

Jeg fik muligheden for at følge 9 ugers programmet hos Michael, og der var ingen tvivl i mit sind. Det skulle jeg, og det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit liv. Mit liv fik fokus, og jeg blev helt klar på de drømme, jeg ikke vidste jeg havde. Michael fik vækket min interesse for at prøve nye ting, og sikke en rejse jeg er begyndt på. Jeg fandt tilbage til struktur i min hverdag, nye vaner kom til, og jeg fik klarhed over hvor jeg gerne ville hen.
Da jeg begyndte forløbet, havde jeg et ønske om at finde ud af, hvor og hvordan jeg gerne ville bo i fremtiden. Jeg havde slet ikke drømt om, at jeg tog en beslutning om at sætte min lejlighed til salg, og skrev under på en købsaftale inden forløbet var omme. Det gik stærk, men med Michael på sidelinjen, var jeg helt klar i mine ønsker.
Tak Michael, du har været en guide til at ændre mit liv. Jeg er dybt taknemlig for det eventyr, jeg nu skal i gang med, både nye rammer for tilværelsen, men også et helt nyt jeg, med livsmod og en sund balance i kroppen.

——————————————————————————————————————————————

billede 1

Pernille Ohlsson

TAK Michael. Det 9 ugers coachingforløb, som jeg havde lige efter 3 dags kurset TTTF er det bedste og mest fantastiske, jeg har gjort for mig selv i mange år. Det er helt vildt – Det ER virkelig ”Life Transforming”. Jeg nåede alle mine mål, endda mere end 100%. I dag tager jeg beslutninger, er sikker på mig selv, kan give slip på gamle ting og oplevelser. Har nedskrevet egne og fremtidig partners værdier for at opnå drømmeforholdet. Tænker kun positivt om tidligere oplevelser og ser fremad. Har tabt 2,5 cm om maven (hvilket svarer til 125% af mit mål). Jeg har ændret utallige dårlige vaner, fx har jeg nu altid helt ryddet køkken, prioriterer mig selv, stilet påklædning og har lært at sluge piller fx tager jeg nu 6 vitaminpiller og kosttilskud dagligt. Jeg motionerer ugentligt og har væsentlig færre smerter i led og mave end tidligere. Jeg holder bedre fokus og ro, samt har positive og udviklende tanker – føler ikke mere stress og nyder livet og de mennesker jeg har omkring mig.
JEG er totalt forandret mod mit bedre jeg. Jeg elsker nu livet og føler hver dag at det er skønt og vidunderligt at leve. Jeg er glad og elsker at jeg tog den vilde beslutning om at ændre mig så jeg har det fantastisk.

Mange varme hilsner Pernille

Michael: Du vil altid have en helt speciel plads i mit liv, da du er den mest motiverende, energiske og fantastiske coach, jeg kender.

——————————————————————————————————————————————

Spring M.E. Beirer

Before taking the 9 week Life Transforming Program Coaching with Michael, I was very confused about what direction to take in life.
I knew what my dreams where, I knew the general direction but there were certain Things in life that I was having difficulty taking decisions on and following through on those.
Being an artist I have a strongly developed right brain half and planning, tracking or decision making had always been very difficult for me. As an energyhealer I have had my feet off the ground as I spent more time in the spiritual realms.
I was at a point in my life where I was no longer satisfied with where I was at and I was willing to make a change, get my feet firm on the ground and get a clear direction. I was looking for a business coach to help me get my art carrer of the ground, and that is when I met Michael.
Michael told me that his coaching is very tough and that he recommends to do the 9 week Life Tranforming Program before embarking on his business coaching program. I was immediatly interested and inspired just by his energy, and the system made a lot of sense to me, once ha had taken the time to explain it to me.
I have now graduated from the 9 week program and it is truely amazing. I have a clear direction, I have made really important decisions and following through on those. At the start of the program I had to set goals in all areas of my life. This was a real challenge because it meant really looking at all aspects of my life and working on those.

Thanks to Michael’s tough but gentle and reassuring coaching I have achieved all of the goals I had set out to achieve. I feel much more confident, I really feel that I have grown into a stronger and bigger person from the inside out. My fitness level has risen, I am more positive and overall I feel excited about life and have had many new opportunities come my way. And more specific, in the 9 weeks I have set up the base for my business, I have got everything ready for me to move with my daughter to Barcelona. This is a dream coming true, I have really improved my relationships and especially with my near family which has been so important for me. I would say all in all that me and my life has transformed from confusion, no hope and nearly giving up to total focus, goal oriented, knowing that I can do what I want and all in all – A much better life.

Thank you so very much Michael, I am deeply greatfull and I believe that what you are doing is helping the world because if more and more people can raise their vibration to a much higher one we, can construct step by step a new world based on positivity and being in service to each other and the world around us.

I still use the daily work designed by Michael eventhough my program is over and have adapted many of the new positive habits into my daily life now, after training to optain those new habits in 9 weeks. I highly recommend taking his program and am now excited to move on to the 6 month business coaching program.

Bless you Michael!

——————————————————————————————————————————————

image
Gitte Høegh Frederiksen

Mit 9-ugers forløb med Michael har givet mig en fantastisk energi, motivation og ikke mindst viljen til at nå mine mål på rigtig mange områder!

Jeg har startet firma, holdt mig fra sukker og nået mine træningsmål: vægt, fedtprocent og cm. er reduceret markant på bare få uger.

Jeg er lige præcis dér hvor jeg gerne vil være!

——————————————————————————————————————————————

Helle

Helle

Efter er at have deltaget på Michael Pluszek’s 4 dages kursus, Vital Energii, var jeg ikke i tvivl … Michael kunne inspirere og udfordre mig endnu mere – og det har han til fulde gjort i 9-ugers forløbet.

I 9-ugers forløbet er der taget udgangspunkt i lige præcis de punkter, som jeg personligt ville arbejde med.
Jeg har oplevet en kæmpe forandring, og har hørt mange bemærkninger herom … så sent som i dag sagde en skøn kvinde til mig, hvad er det med dig, du er så forandret …

Michael har været god til at udfordre mig, og gør det altid med hjertet ….. og for hvis skyld <3

——————————————————————————————————————————————

Stuart Warwick

Working with Michael has been a privilege and a revelation. I have been looking for coach for a number of years and nobody, until I met Michael, fitted appropriately. Michael has helped me tap the light that always lain within me but which I have struggled to find a way to let out.

The answers have all been very simple yet need consistency of application to work. I achieved 100% of my goals during the 9 week process and believe me, it was not an easy 9 weeks! Michael won’t be right for everybody however his belief in the potential of everybody and his non-judgemental approach will, in my opinion, enable the most cynical of individuals to relax and work effectively on themselves. This is about you not him. So let him lead you on an exploration of yourself. Only you know what you truly want. Michael can help you find a way to work towards it but only if you are prepared to be truly honest with yourself and to step outside of your comfort zone. With Michael you are in safe place so let him help you face your fears and rise to the challenge of achieving your dreams.

I look forward to knowing Michael for many years to come. (9 ugers coaching forløb)