“De varmeste anbefalinger her fra. Livet handler (bl.a.) om at rykke, udvikle sig og “vokse” som person. Når du gør det, så mærker du virkelig du lever og lykkefølelse……en FED følelse.

Selv har jeg fået det, som Michael taler om, dybt ind under huden.

Jeg var så heldig at starte med en “En til en” session på et par timer med Michael – Dette satte skub i tingene og med Eksploder Din Omsætning kurset efterfølgende – Har jeg og mit Team skabt en flot vækst. jeg startede min virksomhed i august 2015, og nu her 4,5 måned efter har vi rundet 10 personer.

Jeg har personligt rykket mig til et helt nyt niveau. Et niveau, hvor jeg bliver. Et nyt og langt højere niveau med nye ritualer og en bevidsthed om, hvordan jeg hvorfor jeg gør det, og hvad jeg “forlanger” af mig selv.

Tak for inspirationen og hjælpen Michael.”

Michael Månsson

CEO Adtimize


“Jeg synes der var god energi og jeg fik nogle gode værktøjer jeg kan bruge. Jeg fik nogle aha følelser/oplevelser bla. omkring min egen målsætning. 

Det var en god reminder på hvordan ens tanker ændrer sig og hvordan det kan gøre en verden til forskel. Jeg har fået en indsigt i udvikling når jeg møder modstand og kommer ud af mine trygge rammer. 1000 tak!”

Lea Hjelholt


“Helt fantastisk!!! Jeg flyttede mig personlig på meget kort tid særligt at stå op foran hele gruppen – ja, flere gange. Det har været noget jeg er gået uden om hele mit liv. End ikke tale tale til mit eget bryllup holdt jeg. Så det er kun kommet til mig i dag pga jeg følte mig tryg og SUPER guide.

TAK! Du er så proffesionelt Michael!”

Gert Vitus Vedsegaard


“Magisk at Michael kan holde vores fokus i så mange timer. Kanon energi!

En rummelig og konkret guiding igennem at vækste. Tips og tricks – vores psyke der kan spænde ben for vores lykke. Bliver skåret ud i “pap”, så vi aldrig glemmer hvordan vi undgår det!”

Bodil Hald Støvring-Nielsen


“Det var et spændende kursus. God energi, højt humør, gode inputs. Godt at blive udfordret.”

Louise Tygesen


“Jeg har fået lov at afkode mig selv af, med mine egene redskaber og fundet frem til svaret jeg søgte.”

Natasha Lajevardi


“Michael er levende, dybt engageret og knaldende dygtig i sin formidling af kurset. Han holder energiniveauet højt hos os alle.”

Kristella Risager


“Kan varmt anbefales hvis de har problemer med at være målrettet. Inspirerende og energisk underviser. Tag på kursus hvis du ønsker at komme ud af din komfortzone og tage action i eget liv.”

Helle Hultquist Hansen


“Det var et fantastisk inspirerende kursus. Lært en del om mig selv.” 

Malene Keil


“Super god energi, blevet udfordret, gode værktøjer til at arbejde videre med.

Powerfuldt. Udfordrende. Michael giver ud af sig selv. Professionelt.”

Pernille Høst


“Rigtig god formidling som man kan relatere til. Problemløsninger og værktøjer som kan bruges af alle, har givet modet til at stå ved og i bakke ud som andre gange, når der er kommet udfordringer som man virkelig bliver udfordret på grænse overskridende, på en virkelig lærering måde. Går herfra med frisk mod :)”

Malene Arbjerg


“Positiv ånd, god energi.”

Anita


“Michael er vildt inspirerende – og med sit power kommer alle med. Tak Michael.”

Vivian Hansen


 “Hvad du lægger af energi får du maks igen på kurset. Normalt ville jeg sidde på bageste række. På dette kursus gik jeg ind med og intention om at sige lidt… Endte muligvis med at være den deltager der sagde mest. Vupti min skrælle for at tale for et rum er væk og jeg gik ud af der med 3 salg på et foredrag – jeg ikke havde skrevet! Tør du lade dig guide og få hjælp?”

Mai Førsteling Smidt


“Et fantastisk 1 1/2 dags kursus, der virkelig gør en forskel under kurset. Med i bagagen redskaber til fremtidig succes. Tusind tak. Redskaber der gør arbejdet fremadrettet. “

Stefan Castenheim


“Super fed energi! Med bare 4 timers søvn, lykkes det Michael, at holde en vågen og parat!
Udvikling! Det er sgu ikke så svært som vi forestiller os. Det er virkelig bare at gøre det. Har fundet ud af, at min generthed og usikkerhed stort set er væk!”

Emil Thorsgaard Madsen