9.11.13 MP

 

Vejen mod lyset!

Det er fakta, at ca. 150.000 danskere er arbejdsløse. Fakta der har konsekvenser, for den hverdag vi alle lever i, i Danmark.

Den ene store konsekvens er økonomi, økonomi for samfundet og den økonomiske konsekvens er to-delt. 1. Det koster direkte kroner at betale for arbejdsløse hverdag. 2. Den konsekvens det har, at mennesker ikke gør gavn i samfundet, som dermed er mistet mulig indtjening og kapacitet.

Der er en anden vigtig vinkel. Det enkelte menneskes selvværd som arbejdsløs. At leve et liv hvor jeg ikke føler, jeg har mening, hvor jeg langsomt eller hurtigt begynder at miste gnisten, er en oplevelse som langt fra er motiverende og kan beskrives som afvikling.

Men der er lys forude og det lys bør forstærkes. Den negative cirkel kan vendes, mener Mastercoach og Træner Michael Pluszek.

Michael er på en mission for at inspirere mennesker til at finde det potentiale, som vi hver i sær har. Finde det lys som brænder inden i os og få det frem.

Michael har det ikke kun som en drøm, han gør noget ved det. For sig selv og for andre.

”Jeg tror på, at vi hver især har en gave, vi kan gavne denne verden med ved at dele den. En gave der kan hjælpe andre mennesker. En gave der kan afhjælpe de problemer der findes. Jeg tror på, at vi alle har et potentiale.”

”Vi skal bryde ud af vores eget fængsel og begynde at blomstre. Og når vi begynder på det, så kan vi for alvor begynde at leve.” ref. Michael Pluszek.

Det er ikke en hemmelighed, at der er mange mennesker der har et job for at have en fast indtægt, og det er blevet en vane og en afhængighed. En afhængighed der gør, at vi ikke tør gøre det vi inderst inde drømmer om, eller har drømt om. Vi skal væk fra denne vane. En vane som kører på autopilot, og tager den ene dag efter den anden.

Vi skal finde ud af, hvad vi drømmer om. Vi skal udforske det, og vi skal tage handling på det, mener Michael. Det værste er næsten, at mange lever dette afhængighedsliv, med en drøm om at vinde i Lotto og komme væk, og pludseligt så kommer man væk, men fra det job man ikke var glad ved, og så er man arbejdssøgende eller endnu værre, måske.

Michael har en tro på at ved at udforske og udfordre vores potentiale, vil vi leve mere og som samfund vil vi opleve flere mennesker, der tør og gør iværksættervejen. Det vil give flere opstarter af virksomheder, det vil give flere arbejdspladser, og det vil give bedre økonomi i samfundet, og endnu vigtigere, det vil gøre endnu flere mennesker lykkeligere.

Michael har frivilligt støttet op om arbejdssøgende i forskellige sammenhænge. Han har været rundt og udfordre i energiske ”boost dig” foredragsagtige sammenhænge, og han har kørt et projekt i radioen, hvor han har hjulpet 2 arbejdssøgende i deres hverdag gennem 2 måneder. Den ene fandt job som de gik i gang med forløbet, og Michael støttede op om personens start i et travlt job, samt den anden persons op og nedture gennem dagene som arbejdssøgende.

”Jeg vil inspirere mennesker til at leve livet fuldt ud, til at tro på at det man drømmer om, kan lykkes og ultimativt at man kan leve det liv, man drømmer om. Et liv hvor man har det, man ønsker og ja har skabt det, man kunne skabe. Jeg har set mange gange, at når vi først åbner op for det vi virkelig gerne vil, så har mange af os drømme, og det potentiale kan føre os mod lyset. Et lys af lykke og passion, men du skal tage det første skridt”.

Hvis du vil i kontakt med Michael og høre om dine muligheder for foredrag, kurser eller coaching. www.pluszek.dk www.facebook.com/lifecoach.pluszek