DSCN1467

Ida Vibroe Wærling, Formand i Gate to create

Til vores event Creators’ Talks var vi så heldige at få Michael Pluszek på talerlisten. Michael har en evne til at booste energiniveauet i hver en forsamling. Han får publikum ud af deres komfortzone ved konstant at inddrage og provokere dem til at vælge om de vil lytte til det han har at sige.
Vores arrangement fokuserede på at videregive talernes personlige historie og erfaringer og handlede derfor ikke decideret om coaching. Michael var virkelig god til at tilpasse oplægget til det publikum han stod overfor samt den kontekst han var i. Man kunne mærke at han ønskede at gøre sit bedste for at være tro mod arrangementets koncept samt at give publikum en god oplevelse.
Til Michaels oplæg kunne publikum ikke nøjes med at læne sig tilbage og lade sig inspirere, de blev nødt til at acceptere oplægget aktivt. Derfor gjorde hans foredrag større indtryk på mig. Michael prøvede netop at vise, at det er sådan i vores eget liv: Vi bliver nødt til at tage kontrol selv og denne pointe, synes jeg virkelig Michael viste på en flot måde.
Michael brænder for at videregive egne erfaringer. Både Michaels måde at optræde på og det han formidler, bryder med den Jantelov, som desværre stadig huserer i Danmark. Vi bør være stolte over hvad vi opnår og dele vores succeser (og fejl!). Det mener jeg, er et frisk pust og noget vi skal bruge mere af, for at få den danske iværksætterkultur til at vokse sig stærkere.

——————————————————————————————————————————————

12249663_1036328616434541_4146833029104129576_n

Masser af energi. Masser af begejstring. Masser af lyst til at komme videre.
Vi ville have deltagerne i foredraget ”til kanten” og gerne ”ud over kanten” i forhold til at realisere deres drømme og potentiale. Og det fil vi til fulde opfyldt! Michael var et fantastisk højdepunkt i vores iværksætteruge. Flere iværksættere fik ekstra ”blod på tanden”. Så tusinde tak for et fantastisk foredrag.

Anette Friis
Erhvervskonsulent og fundraiser
Plan, Byg og Erhverv

——————————————————————————————————————————————

Vi havde den 4. maj 2015 den store glæde at have mentor og coach Michael Pluszek til et af vores møder i Høje Taastrup Rotary Klub. Michael fortalte varmt og ærligt om sine svære år på vejen til succes, og de mange udfordringer han har været igennem, bla. med en alkoholisk far, økonomiske problemer og sin generthed. Michael har over 20 års leder erfaring fra bla. McDonalds og Barasso Coffey, og driver i dag flere millionforretninger. Han er nu økonomisk uafhængig; et mål han tidligt satte sig for, var at hans børn aldrig skulle lide under dårlige økonomiske forhold. I dag er han mentor og coach for mange mennesker der ønsker ekstrem succes. Han inspirerede os til, at det aldrig er for sent at starte en succesfuld virksomhed op ligegyldigt, hvor gammel man er! Trods en gennemsnitsalder på over 60 år lykkedes det Michael, at få os alle op af stolene i begejstring, og vi fik alle noget med hjem. Vi var nærmest høje på energi og lyst til at drive os selv og vores virksomheder endnu videre. Som Michael siger, enten udvikler man sig eller også afvikler man sig. Sådan er det med al ting! Hvilken vej vil du?

De varmeste anbefalinger.

Andreas Bolvig Legarth
President Elect
Høje Taastrup Rotary Klub

——————————————————————————————————————————————

En oplevelse af de helt store at møde en mand som Michael Pluszek

Tirsdag den 8. april 2014 havde Hedehusene Erhvervsforening inviteret Michael Pluszek til en inspirerende peptalk, hvor han fortalte om mere end 20 års ledererfaring. Det blev afholdt hos Bollinis selskabslokaler, Hovedgaden 437.

Michael Pluszek talte passioneret og medrivende  om sine 8 år som leder hos McDonalds, og hans arrangement gennem Baresso coffee opstart og videreførelse igennem 6 år. Han understregede vigtigheden i at have en vision. Visionen skal være en passioneret vision, som omhandler et mål i sit liv, sin karriere eller for sit eget firma. Han fortalte også om vigtigheden i at elske og pleje sine kunder, og betragte sine ansatte som kollegaer, og behandle dem derefter.

Men hans vigtigste budskab i løbet af aftenen var, at vi alle skal tage action og handle på vores ideer og få ført dem ud i livet, der var ingen tvivl om at alle deltagere ved dette foredrag, fik en stor oplevelse i nytænkning og en hel del at tænke over.

Michael Pluszek  der har så meget power som han selv kalder gas vil kunne få et hvert menneske til at blive i godt humør og fyldt med inspiration at man ville kunne modstå mange af de udfordringer der er som selvstændig erhvervs drivende Michael vil med glæde komme og inspirere igen.

Torben Rasmussen – Formand

——————————————————————————————————————————————

mp

Morten Hylleberg, Odsherred IT og Iværksætterhus

Michael Pluszek er en meget engagerende og inspirerende foredragsholder, der har noget på hjerte. Michael er meget oprigtig i sit ønske om at hjælpe andre videre i deres liv om det så handler om privatliv, karriere eller virksomhedsledelse. En af de meget væsentlige pointer er jo netop at førnævnte hænger sammen og det skal man have respekt for og finde en fornuftig balance imellem for rigtigt at kunne trives og få succes. Jeg kan varmt anbefale Michael som foredragsholder mm.

——————————————————————————————————————————————

11.jpg

Elin Reinerts Rigelsen- Erhvervsrådet i Høje-Taastrup

Michael satte fra 1. sekund gang i tankerne hos Erhvervsrådets medlemmer. Han udfordrede gennem øvelser deltagerne til at tage et tjek på såvel familieliv som virksomhed. Især balancen mellem dem. Hvad kan gøres bedre og hvem eller hvad står i vejen for drømmen om den personlige succes. Hvad er drømmen, og hvordan beskyttes og plejes den bedst, se også link til lokalavisen.

http://sn.dk/Lokalavisen-Taastrup/Gaa-efter-droemmen/artikel/478445

——————————————————————————————————————————————

DSCN1428

Lulu Riber, eventarrangør, NJAM – Jobsøgningsguiden.dk

Som eventarrangør i Danmarks største Linkedin-gruppe (pt. 17.000 medlemmer: Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes (NJAM), har jeg og vores medlemmer haft den udsøgte fornøjelse at opleve Michael Pluszek live, til vores netværksarrangement d.29. oktober 2013 i København. Michael er som person karismatisk, og har en særlig evne til at kunne holde et konstant højt energiniveau, samle folk og holde dem fokuseret på deres egen personlige udvikling. Vi kan stadig ikke få armene ned, så vi kan varmt anbefale Michael til coaching sessions eller arrangementer, hvor der skal holdes fokus på det, der er mest relevant på et højt og meget engageret niveau.

——————————————————————————————————————————————

Stormøde Herlev 

Vi havde fornøjelsen af Michael Pluszek til vores stormøde d. 10.5.2016 – Overskriften – Vækst – Penge – Vejen til toppen – Spark R..

Deltagerne blev taget op af stolen mange gange, energien var i top, selv på den korte tid, var der meget ud af ”comfortzonen” aktivitet.

Jeg ved deltagerne fik konkrete og brugbare værktøjer med, som de kan gå hjem og vækste deres forretninger med.

Et kanon indlæg – For enhver der vil vækste sin forretning!!!

Ole Karkov – Støt din klub – IUNGO Netværket

——————————————————————————————————————————————

IMG_2932

Claus H. Ohlsson, Næstformand RAB (Rødovre Almene Boligselskab)

1 ½ times skræddersyet event, en søndag morgen med mega meget energi. Emnet gik på teambuilding, fokus på møder og masser af energi.

Michael formåede på den korte tid, at involvere 14 deltagere i en dialog omkring teori, gode eksempler og øvelser, som alle kunne relatere til i arbejdet med selskabsbestyrelsen og ude i deres egne boligafdelinger. Alle deltagerne gav udtryk for, at de havde fået en øjenåbner og hvorledes de kunne påvirke fremtidig bestyrelsesarbejde i en positiv retning og dermed få etableret en god fokus på alle de emner bestyrelsen arbejder med.

Vi kunne godt have brugt mere tid med de mange spændende input fra Michael, men vi havde desværre kun en begrænset tid imellem andre emner på denne bestyrelsesweekend.

Her 14 dage efter Michaels besøg, får jeg stadig rigtige gode tilbagemeldinger fra deltagerne. Jeg er som arrangør rigtig tilfreds med resultatet og kan kun anbefale, at bruge Michael til et firmaevent.

——————————————————————————————————————————————

Thomas Rex Frederiksen – Speakers Club

Michael er 100% peptalk. Morsom, (k)ærlig, begejstret og med en enorm energi leverer han sine guldkorn om selvudvikling. Michael når langt.

Hold øje med ham.

——————————————————————————————————————————————

billede Ditte

Ditte Storm, Direktør, Ballerupbowling.dk.

Michael er en fantastisk ”performer”. Han har en kæmpe stor erfaring og det gives videre til deltagerne på en skarp, præcis og total energisk måde. Alle er engagerede og med hele tiden. Vi havde Michael på besøg i forbindelse med et netværksarrangement for erhvervsdrivende, hvor emnerne var ”teamwork og vækst”.

Venligste Hilsner

——————————————————————————————————————————————

Bente Brønnum Powerjobsøgerne, Ballerup

Jeg har været på et kursus hos Michael i marts, der hed Tid Til Total Forandring. Jeg fik meget ud af det, og jeg lærte at se positivt på tingene, at tro på at det nok skal gå, samt at gå efter mine mål.

Michael har været ude hos os i Powerjobsøgerne og holde et super godt foredrag. Når Michael holder foredrag eller kursus gør han det meget levende og, han har alle deltagere med. Det har været en sand gave at deltage i kurset og foredraget for mig!

——————————————————————————————————————————————

Henrik Just Fruergaard

Vi har haft fornøjelsen af at bruge Michael som indsparker og foredragsholder ifm. en samling af knap 150 formænd og hovedbestyrelsesmedlemmer. Michael var “startskuddet” på weekenden, som skulle handle om sammenhold, samarbejde og det at nå sine mål. Med sin energi og indlevelse skabte Michael en rigtig god connection mellem hans budskaber og vores mål og visioner.
Så med mantraet “ENERGI ER FEDT”, kan jeg kun anbefale Michael som en god igangsætter og “gejstskaber” i en forsamling.

Læs artikel til oplægget Del 1 Del 2

——————————————————————————————————————————————

Iris Isabella Engelund
Pædagogisk udvikliklings konsulent, Klub Bagsværd Fort

Da vi i øjeblikket står i en fusions proces, havde vi brug for et positivt indspark der kunne give ny energi og tro på fremtiden.
Vi havde i den forbindelse Michael forbi, og jeg må sige det lykkedes med Michales gode energi og konkrete brugbare værktøjer, at få skabet en positiv fremdrift til hvordan man kan blive stærkere sammen, trods udfordringer. noget der stadig mærkes i personalegruppen den dag i dag. kan varmt anbefales.

——————————————————————————————————————————————