20140615_182340

Helle

Jeg har fået masser af ny evergi, mærker min glæde helt i mine celler, fantastisk inspiration til øvelser/kost i min hverdag. Jeg ser frem mod mine mål. Jeg er klar til at gå imod min frygt. Har haft 4 fantastiske dage. Mødt de nidunderligste mennesker, coaches og deltagere – ord kan ikke beskrive det – det skal mærkes, føles og opleves!
Stor stor nærhed.

————————————————————————————————————————————–

20140615_182023

Pernille

Det har været helt vildt fantastisk kursus. Der gav mig utrolig meget energi både fysisk og psykisk. 4 mega inspirerende og motiverende dag med så meget ny fantastisk viden. Fået så mange gode måde at lave sund mad på og holde min krop sund på den bedste måde.
Jeg så nogle af mine sidste frygte og smerte i øjnene, blev opmærksom på dem. I dag har jeg 100% på mig selv, jeg elsker mig selv og ved nu at jeg vil tiltrække de mest fantastiske og meget succesfulde folk og få vilde oplevelser i fremtiden.
Disse 4 dage er helt ubeskrivelige. Jeg har fået nye venner for livet oveni. Jeg kom tilbage på sporet at opnå mine mål, nu med mega energi og ny sund livsstil både mht kost, motion, mental og følelsesmæssigt helbred. Det var de mest fantastisk, passionerede og inspirerende coaches der holdt de 4 dage. Tak for alt. I er vidunderlige.

————————————————————————————————————————————–

20140615_182049

Susanne

Michael har sammensat et fantastisk team i de 4 dage – fantastiske mennesker, som hver for sig er meget dygtige indenfor deres felt. Michael har en kæmpe energi og passion for at h jælpe andre og det hele mennesker, på alle planer. Kurset er sammensat på en meget effektiv måde meget koncentreret, og man bliver presset til det y erste. Men der er mening bag det hele – Da energien skal op og man skal finde sin passion. Det har været stort og jeg har fået så mere energi.

————————————————————————————————————————————–

Reg Lenney

Michael is a Master Leader to self discovery and reconnection. Looking deep inside yourself and your fear is a journey we all need to take to free ourselves and create the life we want. The guidance and direction through the 4 days was fantastic. The food was amazing. The group of people who experienced changes, grew, learned, laughed and cried together was truly inspiring! I highly recommend everyone to take this journey to self discovery and reconnection.

————————————————————————————————————————————–

Trine Henriksen

Vital Energi er meget anderledes event end hvad jeg ellers har set I Danmark. Du bliver udfordret på et meget dybt plan med stor indsigt og selvtillid tilbage. Efter 4 dage er du meget tættere på det liv du ønsker og ved hvilke handlinger du skal tage for at nå det. Du lærer om hvordan du få overskud og energi både fysisk og mentalt. Det er helt ned på praktisk niveau som hvad skal du spise og hvordan du laver mad og hvordan du skal træne til et højere niveau omkring hvad du skal gave for at få præcis det liv du drømmer om. Du får masse af værktøjer du kan bruge i alle sider at livet.
Derudover vil du opleve at komme ud af komfort zone i nogle fantastiske oplevelser som du tager med dig resten af livet. Hvis du vil ændre dit liv til noget bedre og blive det bedste version af dig – og lykkelig så er dette kursus noget for dig.